(Lektor) Лектор
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27896
Прегледи: 105
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 04.01.18 15:06h
Истекува на: 04.01.23 15:06h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи на филмови, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот и временскиот рок. Квалитетна лектура, поволна цена. dijana.ristova001@yahoo.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Дијана Ристова
Град: Скопје
Телефон: 075 607 928
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 979 eur.
Цена: 979 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 8 eur.
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор