Преведувач од македонски на англиски јазик и обратно
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 6 eur.
приближно: 350 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27878
Прегледи: 89
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 28.12.17 13:20h
Истекува на: 28.12.22 13:20h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Превод на тендерска документација, извод на родени,извод на венчани,посмртници,уверенија, дипломи, потврди, фактури и останата документација.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Александра Мирчевска
Град: Тетово
Телефон: 071680777
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија