Понуда за заем помеѓу поединец
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27861
Прегледи: 83
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 24.12.17 10:38h
Истекува на: 24.12.22 10:38h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Вие сакате да имате корист од кредитот за да излезете од ќор-сокакот што го предизвикуваат банките, со отфрлање на вашите досиеја за барање на кредити. Вие сакате да профитирате од кредит за реализација на вашите проекти, да ги преземете своите активности; Изградба на вашите куќи Изнајмување куќа или стан; Купи Куќа Итн ...... Кредит - Заштеди - Взаемно има значителен капитал кој може да даде: 100 € .... 1000 € ... 10000 € ... до 7.500.000 € за сите луѓе кои се во Финансиска потреба или поединци кои сакаат да имаат заем во најкус рок. Што се однесува до каматните стапки, тоа е помеѓу 1,4% и 5% во зависност од потребната сума. За повеќе информации контактирајте не.
Е-пошта: julebredin@gmail.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: jule
Град: Велес
Телефон: 0022966731506
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија