Чување и грижење на домашни миленици
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27777
Прегледи: 178
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 07.12.17 21:55h
Истекува на: 07.12.22 21:55h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Чување и грижење на домашни миленици во вашите домашни услови , прошетки кога не сте дома или немате доволно време за грижа.На сите видови на животни , големо искуство со животни,Факултет по Ветеринарна медицина , поволни цени . За останато можете преко пораки
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Јована
Град: Скопје
Телефон: 38978349062
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 5000 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 41 eur.
Цена: 350 eur.
Цена: 100 eur.
Цена: 1 eur.
Цена: 73 eur.
Цена: 200 eur.
Цена: 250 eur.
Цена: 250 eur.