Издавам соба во Железара (Гази Баба)
URL до огласот:
Цена: 100 eur.
приближно: 6.130 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27768
Прегледи: 138
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 30.11.99 00:00h
Истекува на: 04.12.22 17:52h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Издавам соба во општина Гази Баба населба Железара. Местото е мирно поволно за учење. Собата е со посебен влез и е во склоп со уште две соби(издадени на цимери) кои делат заедничка кујна и купатило. Во цената се вклучени сметките за струја, парно, вода и интернет.
Слободна од 1 Јануари.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: marko0509
Град: Скопје
Телефон: 077 705 314
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија