Понуда на заем помеѓу сериозни статии
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цена: 0 eur.
приближно: 11 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27668
Прегледи: 65
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 27.11.17 08:52h
Истекува на: 27.11.22 08:52h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Здраво, јас сум работник, јас сум подготвен да дадам заеми со годишна каматна стапка од 3%, од 5.000 до 5.000.000 € како понуда за заем. Верувам во сите категории на луѓе, компании, сите видови на професионални организации, поединци и инвеститори во недвижнини. Ќе позајмувам по многу евтини и умерени цени. Јас сум заверен и заверен правен заемодавач. Можете да ме контактирате денес ако сте заинтересирани за добивање на овој заем, контактирајте ме за повеќе информации за процесот на заем, условите на заемот и дека заемот ќе ви биде префрлен на вас. Ми треба твојот одговор за да ви дадам чекори што треба да ги следите. Е-пошта: infofinanzas20@gmail.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: mele
Град: Тетово
Телефон: 9900223641
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија