Машки и женски сини очи Сибирски ескини кученца за продажба,
     
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 200 eur.
приближно: 12.260 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27667
Прегледи: 218
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 27.11.17 00:12h
Истекува на: 27.11.22 00:13h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Кредит
Опис:
Машки и женски сини очи Сибирски ескини кученца за продажба,
Машки и женски сибирски ескини кученца сини очи. ние имаме и машки и женски сибирски ескини кученца на располагање. тие се проверуваат за ветеринар, се обучени со медиокритет и се сини очи. тие се, исто така, чиста раса сибирски хаски и ги имаат сите свои документи.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: jullietmorg
Град: Битола
Телефон: 072894675
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија