-Транспортна фирма има потреба од шофер-
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цена: 1 eur.
приближно: 61 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27577
Прегледи: 113
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 16.11.17 08:22h
Истекува на: 15.11.22 12:50h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Транспортна фирма од Неготино има потреба од шофер, за повеќе информации контактирајте на телефонскиот број, 076/441-222
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: илија
Град: Неготино
Телефон: 076/441-222
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија