plac od 2500m2 gorno orizari na glavniot pat pored stovaristeto TRSKA
 
URL до огласот:
Промени Оглас
Град:
Битола
Површина (m2):
2500
Цена: 1 eur.
приближно: 61 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27487
Прегледи: 93
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 26.11.17 20:44h
Истекува на: 05.11.22 16:32h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Prodavam plac vo gorno orizari pored stovaristeto TRESKA
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Surbanovski
Град: Битола
Телефон: 046694393
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 40 eur.
Цена: 100000 eur.
Цена: 20 eur.
Цена: 45 eur.
Цена: 50 eur.
Цена: 65000 eur.
Цена: 50 eur.
Цена: 55 eur.
Цена: 1 eur.
Цена: 1 eur.