Се продава монтажна гаража за цена по договор
URL до огласот:
Промени Оглас
Цената е:
По Договор
Град:
Велес
Површина (m2):
15
Новоградба:
Не
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 27484
Прегледи: 122
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 10.11.17 19:22h
Истекува на: 05.11.22 12:30h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Се продава монтажна гаража од 15m2 за цена по договор во Велес.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Томе Илиев
Град: Велес
Телефон: 077732502
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија