Подготовка на секаков вид на договори - Административни услуги Правни услуги консалтинг
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цена: 5 eur.
приближно: 307 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27445
Прегледи: 112
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 01.11.17 14:17h
Истекува на: 01.11.22 14:17h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
ПРАВНИ УСЛУГИ – Економик Веи / Адвокатски услуги

Секаков вид на правни совети и административни услуги. Граѓански спорови, основање, стечај итн.

Правни услуги – ECONOMIC WAY
Економик Веи ви ги нуди следниве правни услуги:
» Основање на фирми
» Промени
» Стечај
» Ликвидација
» Статусни промени
» Жалби
» Тужби
» Приватизација на дворно место
» Легализација на објект
» Надомест на нематеријална штета
» Подготвување на документи и поднесување до институции
» Секаков вид на договори
» Останати административни услуги
» Правен консалтинг

Повеќе инфо на следниов линк:
https://goo.gl/uTBH82

Контакт информации:
меил: economicway@yahoo.com
мобилен: 077 443 985
веб: www.eway.tk/mk
веб: www.economicway-mk.tk
Следете ги нашите промоции на нашата Facebook страна www.fb.me/economicway.webshop
Кликнете лајк на нашата Facebook страна и добивајте купони за попусти. Учествувајте во наградни игри и добивајте вредни награди.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: EconomicWay
Град: Скопје
Телефон: 077 443 985
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 979 eur.
Цена: 979 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 8 eur.
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор