Транскрипција на аудио визуелни содржини во текст Економик
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цена: 5 eur.
приближно: 307 ден.
За огласот:
Број на огласот: 27444
Прегледи: 110
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 01.11.17 14:15h
Истекува на: 01.11.22 14:15h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Транскрипција од аудио содржини во текст. Долгогодишно искуство во оваа работа, многу задоволни клиенти.
Повеќе од 500 задоволни клиенти од Македонија, а тоа секако не е без причина

Повеќе инфо на следниов линк:
https://goo.gl/d1NEY6

Контакт информации:
меил: economicway@yahoo.com
мобилен: 077 443 985
веб: www.eway.tk/mk
веб: www.economicway-mk.tk
Следете ги нашите промоции на нашата Facebook страна www.fb.me/economicway.webshop
Кликнете лајк на нашата Facebook страна и добивајте купони за попусти. Учествувајте во наградни игри и добивајте вредни награди.

----------- Занемарете ги следниве зборчиња prevod, prevodi, prevod na makedonski, prevod na angliski, prevodi na makedonski, prevodi od angliski, prevod od angliski na makedonski, prevod od makedonski na angliski, najevtin prevod, anglisko makedonski prevod, transkripcija, translator macedonia, prevodi na strucna literatura, prevod strucen preveduvac, strucni prevodi na angliski, prevod marketing, prevod pravo, prevod ekonomija, prevod informaticka tehnologija, prevod masinstvo, prevod gradeznistvo, prevod advokat notar, transkripcija od audio materijal, transkripcija na audio sodrzini,
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: EconomicWay
Град: Скопје
Телефон: 077 443 985
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 979 eur.
Цена: 979 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 8 eur.
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор