Дизајн Модерно +, Креатор на вашата замисла
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 26907
Прегледи: 834
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 26.08.17 14:32h
Истекува на: 26.08.22 14:32h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
• На рати
Опис:
Салон за мебел Дизајн МОДЕРНО + е компанија исклучиво ориентирана на производство и изработка на мебел по нарачка. Се предводиме од една и единствена цел – Задоволни клиенти, токму во таа насока ја воспоставуваме нашата стратегија во работниот процес – задоволување на Вашите желби и потреби. Секој чекор кој го превземаме е прилагоден кон врвен професионализам:
• Изработка на бесплатно идејно и проектно решение во согласност со дадениот простор;
• Корекција на идејниот проект според Вашата желба, функционалност и естетска линија
• Избор од широка палета на материјали и бои;
• Производство на мебел според врвни стандарди и најнови технологии (* Кујни* Дневен престој* Спални соби* Детски соби* Канцелариски мебел* По Ваш избор)

• Прецизност и точност на рокот на испорака БЕЗ исклучок;
• Бесплатни совети за внатрешен декоративен дизајн на Вашиот простор;
• Бесплатен превоз до Вашиот стамбен или деловен простор
• Бесплатна монтажа на мебелот.
При изведување на секоја од овие фази, на располагање Ви стои високо стручен и компетентен тим на дизајнери, проектанти, произведувачи и монтажери, каде што спојот на искуството, креативноста и иновативноста ја дава добитната комбинација – УНИКАТЕН ДИЗАЈН НА ВАШИОТ ПОСАКУВАН МЕБЕЛ!!!

Салон за мебел „Дизајн МОДЕРНО +"
Александар Блажевски - Проектант координатор
ул. Сава Ковачевиќ бр.47 в лок. 4, нас. Кисела Вода
info@dizajnmoderno-plus.com.mk
Тел. +3892/ 613 - 83 - 65; Моб.+38978/ 224 - 393
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Александар
Град: Скопје
Телефон: 078/224-393
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија