Продавам вертикален коморник
URL до огласот:
Цена: 8 eur.
приближно: 500 ден.
За огласот:
Број на огласот: 26561
Прегледи: 135
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 31.07.17 18:01h
Истекува на: 31.07.22 18:02h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Продавам вертикален коморник, поволен за домашна употреба и угостители.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: olgica1956
Град: Скопје
Телефон: 071226161
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 65 eur.
Цена: 100 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 49 eur.
Цена: 131 eur.
Цена: 147 eur.
Цена: 98 eur.
Цена: По Договор
Цена: 122 eur.