Сибирски хаски/Sibirski haski
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цена: 82 eur.
приближно: 5.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 26354
Прегледи: 689
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.07.17 19:12h
Истекува на: 11.07.22 19:08h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Продавам чисто крвни сибирски хаски стари се 1,5 месец прочистени од глисти и паразити.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: zhulietastojkova
Телефон: 075331330
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија