New iPhone 7 plus 128GB RED, Samsung s8 plus
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
Фиксна
Старост:
Нов
Цена: 8 eur.
приближно: 500 ден.
За огласот:
Број на огласот: 26272
Прегледи: 173
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 04.07.17 10:36h
Истекува на: 04.07.22 10:36h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опции:
• 4G
• Dual SIM
• GPS
Опис:
Brand new Original Samsung Galaxy s8 and s8+ New Edition RED Apple iphone 7 and 7 128GB plus cost 550usd with 1year warranty.

Serious buyer should contact us.

Whatsapp CHAT or Call : +14309010532 or 0014309010532

Email address: faisa.hassan01@hotmail.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Hassan
Град: Валандово
Телефон: 648474554
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија