располагање кредит
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
Фиксна
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 26254
Прегледи: 122
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 03.07.17 11:34h
Истекува на: 03.07.22 11:34h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Кредит
Опис:
располагање кредит

Здраво, ако се уште треба финансирање, јас сум подготвен да ви даде кредит ако се сериозни. Може ли да ти верувам? Ви благодариме за да ме контактирате за повеќе информации.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: philippepou
Град: Струмица
Телефон: 0682013852
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија