нудат заеми меѓу одделните
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 1.631 eur.
приближно: 100.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 26179
Прегледи: 114
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 26.06.17 21:08h
Истекува на: 26.06.22 21:08h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• На рати
• Превз. лизинг
• Старо за ново
Опис:
Моето име е г-ѓа Маринела Venturini
Јас сум француски државјанин, а јас сум особено давателот, кој нуди кредити со стапка од 3%. Износот варира од 2000 € до 800.000 €. Би сакал да се справи
со чесни и достојни за confidences. Ако вашата апликација е
сериозни ме испрати е-мејл. Плаќам моите пари само за да
луѓе можат да ми се оддолжи. Ако сте заинтересирани
се чувствуваат слободни да ме контактирате директно:
structure.angelo.taiocchi65@mail.ru
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: angelo
Град: Радовиш
Телефон: 362514789654
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија