Барам работа како пакувач
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Барам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 25784
Прегледи: 107
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 11.05.17 07:47h
Истекува на: 11.05.22 07:47h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Барам работа како пакувач на леб и машинско сечење леб на кришки со работно искуство телефон за контакт 075 82-61-61
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Борче
Град: Скопје
Телефон: 075826161
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: 1 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 500 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: 2300 eur.
Цена: По Договор
Цена: 1 eur.