opel corsa 1.0 12v PRODADENO
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 1.200 eur.
приближно: 73.560 ден.
За огласот:
Број на огласот: 25245
Прегледи: 508
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 13.10.17 16:35h
Истекува на: 21.03.22 21:11h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
se prodava opel corsa 1.0 12 v od 98 godina rsegistrirana do 9 2018 godina prodadeno
Контакт:
Огласувач: dime
Град: Прилеп
Телефон: 078808990

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 2400 eur.
Цена: 408 eur.
Цена: 12500 eur.
Цена: 2200 eur.
Цена: 1631321 eur.
Цена: 700 eur.