СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СЕЛО БАЊАНИ
URL до огласот:
Промени Оглас
Цената е:
По Договор
Град:
Скопје
Тип на куќа:
Самостојна
Катови:
Приземје + Кат
Број на соби:
5
Подрум:
Да
Површина (m2):
174+847
Цена: 100.000 eur.
приближно: 6.130.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 25041
Прегледи: 2263
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.04.18 16:25h
Истекува на: 06.03.22 09:39h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и поседува сопствен квалитетен бунар.Информации на 070-206-125
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Предраг
Град: Скопје
Телефон: 070/206-125
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија