iPhone 5s Gold 64GB
     
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Старост:
Нов
Цена: 150 eur.
приближно: 9.195 ден.
За огласот:
Број на огласот: 24459
Прегледи: 213
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 26.12.16 13:28h
Истекува на: 26.12.21 13:29h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
нови оригинални iPhone 5s Gold 64GB отклучи со комплетна опрема и 1 година гаранција

(Skype: ibaymart)
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: ibaymarts
Телефон: 077852000
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија