NOV Huawei Y5 II
     
URL до огласот:
Цена: 108 eur.
приближно: 6.600 ден.
За огласот:
Број на огласот: 24278
Прегледи: 339
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 05.11.16 22:41h
Истекува на: 05.11.21 22:42h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Huawei Y5 II smartphone was launched in April 2016. The phone comes with a 5.00-inch touchscreen display 24mes. GARANCIJA neuklucen od VIP
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: davidthefish
Град: Скопје
Телефон: 078336473
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 3263 eur.
Цена: 24 eur.
Цена: По Договор
Цена: 14 eur.
Цена: 815661 eur.
Цена: По Договор
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор