18 Години сервис за мобилни www.mobilelektronik.com.mk
   
URL до огласот:
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 23989
Прегледи: 1957
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 16.04.18 10:29h
Истекува на: 21.09.21 14:27h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Зашто е Мобил Електроник вистинскиот избор за сервисирање на вашиот мобилен телефон.
Затоа што во нашиот сервис работи стручен тим, кој е искусен повеке од 18 години.
Затоа што работиме со оргинал делови.
Затоа што ја поседуваме најсовремената опрема за сервис и за софтверски решенија.
Затоа што кај нас сервисот не е подолг од 1 до 2 работни денови, освен кога делот што треба да се вгради- во моментот го немаме на лагер.
Затоа што ке имате поволности кои можете да ги добиете само во МОБИЛ ЕЛЕКТРОНИК.
Затоа што можете да платите со visa master maestro картички, на фактура или во кеш.

Исто така кај нас можете да најдете додатна опрема, маски футроли батерии полначи мемориски картички држачи за во кола и могу други додатоци за вашиот миленик.

Локација: Булевар Партизански Одреди 59/2 во зградата кај ПРОСПЕРА, на местото на поранешен МАЛ ОДМОР. Контакт телефони: 023073200 075554400 FACEBOOK:www.facebook.com/DbnMobilElektronik Работно време од 10 до 19.30h Сабота од 10 до 16h
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: MOBILELEKTRONIK
Град: Скопје
Телефон: 7048251111
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: 20 eur.
Цена: 14 eur.
Цена: 815661 eur.
Цена: По Договор
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор