МАЛ ФРИЖИДЕР КОНЧАР
URL до огласот:
Цена: 49 eur.
приближно: 3.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 23876
Прегледи: 377
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 27.08.16 21:38h
Истекува на: 27.08.21 21:34h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
МАЛ ФРИЖИДЕР КОНЧАР СО -МИНИ КОМОРА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ
-ПОЛОВЕН ИСПРАВЕН
-БЕЛ
104ВИСИНА -52ШИРИНА -42 ДОЛЖИНА
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Ivo
Град: Скопје
Телефон: 075670374
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 65 eur.
Цена: 100 eur.
Цена: 8 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 131 eur.
Цена: 147 eur.
Цена: 98 eur.
Цена: По Договор
Цена: 122 eur.