НОВ VOX ФРИЖИДЕР со замрзнувач KG 2600
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 131 eur.
приближно: 8.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 23534
Прегледи: 411
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 19.06.16 21:00h
Истекува на: 19.06.21 21:00h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
КАРАКТЕРИСТИКИ:

* фрижидер со замрзнувач;
* енергетска класа: А+;
* бруто зафатнина: 238 литри;
* нето зафатнина: 227 литри ( 187 литри капацитет на фрижидерот и 40 литри капацитет на замрзнувачот );
* жичана полица во замрзнувачот: 1;
* прилагодливи стаклени полици: 3;
* прилагодливи проѕирни прегради на вратата: 4;
* преграда за путер и сирење: 1;
* прегради за шишиња: 2;
* проѕирна преграда за 8 јајца: 1;
* антибактериска заштита;
* димензии: 144 х 54 х 60см;
* потрошувачка на енергија: 0,79kWh/24h;
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Sinisha
Град: Куманово
Телефон: 078231978
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 65 eur.
Цена: 100 eur.
Цена: 8 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 49 eur.
Цена: 147 eur.
Цена: 98 eur.
Цена: По Договор
Цена: 122 eur.