ЛУЛКА ЗА ДВЕ ДЕЦА
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 113 eur.
приближно: 6.900 ден.
За огласот:
Број на огласот: 22697
Прегледи: 391
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 05.02.16 13:33h
Истекува на: 05.02.21 13:33h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
ЛУЛКА ЗА ДВЕ ДЕЦА
ЦЕНА СО ПОПУСТ - 6900 ден.

- сигурносни појаси
- заштитник
- kров за сонце

ВРШИМЕ ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.
НАРАЧКИ НА ТЕЛ. 070376668 и 043361442.
ВРШИМЕ ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: ЛИБЕРТА БЕБЕ ЦЕНТАР
Град: Кавадарци
Телефон: 070376668
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија