Лектор по македонски јазик
     
URL до огласот:
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 22405
Прегледи: 150
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 29.05.18 17:17h
Истекува на: 13.03.23 16:40h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Овластен лектор по македонски јазик, врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик (текстови, книги, ТВ-презентации и содржини, семинарски и дипломски работи, магистерски или докторски трудови, медицински упатства, прирачници, брошури, законски прописи и акти, секаков вид списанија, како и сите видови преводи). Цената е според договор во зависност од обемот на материјалот и рокот за којшто треба да се сработи. На ваше барање ќе добиете уверение за положен испит за лектор заверено на нотар и изјава дека текстот е лекториран со печат и потпис.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Imtelektualec
Телефон: 075 688 249
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 979 eur.
Цена: 979 eur.
Цена: 7 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 8 eur.
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор
Цена: 33 eur.
Цена: По Договор