мини шпорет
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 50 eur.
приближно: 3.065 ден.
За огласот:
Број на огласот: 22044
Прегледи: 404
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 24.11.15 16:30h
Истекува на: 24.11.20 16:30h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Продавам мини шпорет во одлична состојба. Стар 2 год. Вреден да се погледне
Контакт:
Огласувач: мини шпорет
Град: Крива Паланка
Телефон: 078715894

Огласи од иста категорија