Se prodava pijano Lastocka
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 800 eur.
приближно: 49.040 ден.
За огласот:
Број на огласот: 21469
Прегледи: 390
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 28.08.15 18:32h
Истекува на: 28.08.20 18:32h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Se prodava pijano Lastocka, socuvano.
Контакт:
Огласувач: Bojan
Град: Скопје
Телефон: 078 402 577

Огласи од иста категорија