Продавам ALCATEL ONE TOUCH 818
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Старост:
Половен
Цена: 11 eur.
приближно: 700 ден.
За огласот:
Број на огласот: 21022
Прегледи: 731
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 17.08.16 22:22h
Истекува на: 06.07.20 18:40h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опции:
• Bluetooth
• Card slot
• GPRS
• Java
• Mp3
• Radio
• USB
• Камера
Опис:
Продавам ALCATEL ONE TOUCH 818 -сива боја (со македонско мени, интернет, 2 мп камера, радио, bluetooth, поддршка на 16гб микро сд картичка...)
Телефонот и апликациите можат да се видат на сликите
Видео:
Контакт:
Огласувач: .
Град: Охрид
Телефон: 076/45 19 19

Огласи од иста категорија
Цена: 20 eur.
Цена: 14 eur.
Цена: По Договор
Цена: 815661 eur.
Цена: По Договор
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор