Најнови мапи за сите GARMIN навигации
     
URL до огласот:
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 20924
Прегледи: 8091
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 28.01.19 09:20h
Истекува на: 11.06.20 20:34h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Доколку сакате Вашиот GARMIN да ве однесе безбедно и сигурно до Вашата посакакува дестинација, тогаш сте на вистинското место.
mapizagps ви нуди најнови мапи за вашата GARMIN навигација.

Имаме мапи и за автомобилска и за камионска GARMIN навигација.

Со инсталација на најновите мапи на вишиот Garmin уред добивате бесплатно ажурирање (update) на вашиот навигациски софтвер и инсталација на аларми за безбедносни камери за цела Европа.

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps

Контакт: 078/475662 и 075/311828
Лоцирани сме во Скопје во населбата Аеродром позади Т.Ц. Капитол.
Работиме секој ден од 10:00 до 19:00.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: mapizagps
Телефон: 078/475-662 и 075/311-828
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 3500 eur.
Цена: 3500 eur.
Цена: 2300 eur.
Цена: 408 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 1 eur.
Цена: 14 eur.
Цена: 3800 eur.