Најнови мапи за сите GARMIN навигации
 
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 20923
Прегледи: 5405
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 25.02.18 11:46h
Истекува на: 11.06.20 20:23h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Доколку сакате Вашиот GARMIN да ве однесе безбедно и сигурно до Вашата посакувана дестинација, тогаш сте на вистинското место.

mapizagps ви нуди најнови најнови мапи за вашата GARMIN навигација.

Имаме мапи и за автомобилска и за камионска GARMIN навигација.

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps или gps.makedonija@gmail.com
Контакт: 078/475-662 и 075/311-828
Лоцирани сме во Скопје во населбата Аеродром позади Т.Ц. Капитол.
Работиме секој ден од 10:30 до 20:00.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: mapizagps
Телефон: 078/475-662 и 075/311-828
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 73 eur.
Цена: 73 eur.
Цена: 11 eur.
Цена: 82 eur.
Цена: 110 eur.