GPS Навигација за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН и ТАБЛЕТ !
 
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Старост:
Нов
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 20903
Прегледи: 6602
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 17.11.18 20:41h
Истекува на: 07.06.30 11:25h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Доколку сакате да стигнете безбедно и сигурно на Вашата посакувана дестинација тогаш сте на вистинското место.
mapizagps ќе го претвори вашиот мобилен телефон во моќна навигација !

Веќе не Ви е потребно интернет конекција за да ја користите навигацијата на вашиот уред. Не е потребно да трошите додатни средства за интернет конекција. Мапите заедно со софтверот се инсталираат на мобилниот телефон и комуницира директно со сателитите на глобалниот систем за позиционирање.

Најновиот софтвер освен опцијата за автомобили и пешаци, има опција и за камиони и автобуси. Во него се внесуваат сите параметри како што се: висина, должина, ширина, тежина, број на оски.

Имаме детални мапи за Европа и целиот свет.

ЦЕНИ ОД 300 ДЕНАРИ ПА НАГОРЕ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ПРОБЛЕМАТИКАТА НА КОЈА СЕ РАБОТИ !!!

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps или gps.makedonija@gmail.com
Контакт: 078/475662 и 075/311828
Лоцирани сме во Скопје во населбата Аеродром позади Т.Ц. Капитол.
Работиме секој ден од 10:30 до 20:00.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: mapizagps
Телефон: 078/475-662 и 075/311-828
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 57 eur.