МАПИ ЗА ФАБРИЧКИ ВГРАДЕНИ НАВИГАЦИИ ВО ВОЗИЛА !
 
URL до огласот:
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 20902
Прегледи: 9874
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 28.01.19 09:20h
Истекува на: 07.06.25 11:24h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Доколку сакате да стигнете безбедно и сигурно на Вашата посакувана дестинација тогаш сте на вистинското место.

mapizagps со своето огромно искуство Ви нуди брза, квалитетна и професионална услуга.

mapizagps врши инсталација и update на мапи и софтвер за сите видови на автомобили.

Мапи и софтвер за фабрички навигации на автомобили, од брендивите на AUDI, BMW, Mercedes, Volkswagen и многу други видови на возила.

Ве молиме пред да не контактирате да ја запишете марката и моделот и точната дата на производство на Вашето возило.

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps

Контакт: 078/475662 и 075/311828
Лоцирани сме во Скопје во населбата Аеродром позади Т.Ц. Капитол.
Работиме секој ден од 10:00 до 19:00.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: mapizagps
Телефон: 078/475-662 и 075/311-828
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 11 eur.
Цена: 82 eur.
Цена: 110 eur.