Контакт со мене да се стави крај на вашите финансиски проблеми
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 1 eur.
приближно: 61 ден.
За огласот:
Број на огласот: 20572
Прегледи: 17896
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 08.04.15 15:42h
Истекува на: 08.04.20 15:42h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Здраво!

Г-дин г-ѓа!

Вие потребни пари заеми за да се справат со финансиски тешкотии за конечно да се скрши застојот предизвикан од страна на банките. Јас сум поединечните финансиски експерти во можност да направи заем на износ од € 5.000 до 980.000 € ви треба и со услови кои го прават животот полесен. Мојата врвот е направено со камата од 3%.
Ве молам контактирајте ме преку е-пошта: ionfornea1993@gmail.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: ion
Град: Виница
Телефон: 08547859524
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија