Swarovski obetki
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Цена: 33 eur.
приближно: 2.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 20441
Прегледи: 11438
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 18.03.15 14:52h
Истекува на: 18.03.20 13:43h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Klasicni, svetlo sini obetki, originalno pakuvanje, sertifikat i garancija od 1 godina.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Marta
Град: Скопје
Телефон: 077827424
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија