Пијанино
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цена: 1.300 eur.
приближно: 79.690 ден.
За огласот:
Број на огласот: 19985
Прегледи: 472
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.11.14 20:21h
Истекува на: 12.11.19 20:21h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Итно продавам пијанино Ноктурно многу малку користено и во одлична состојба
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Естерина
Град: Скопје
Телефон: 077935348
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија