Prikolki za motokultivatori
 
URL до огласот:
Цена: 555 eur.
приближно: 34.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 19278
Прегледи: 616
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 30.11.99 00:00h
Истекува на: 20.08.19 12:23h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Многу квалитетно изработена приколка со носивост од 350 килограми. Приколката може да се адаптира и да се прикачи на сите мотокултиватори.
Испорака до секое место во Македонија.

Повеќе информации можете да добиете на тел.
070 322 193,
077 755 119 и
032 391 183.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: agriacentar
Град: Штип
Телефон: 070 / 322 193, 077 / 755 119, 032 / 392 183
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија