Ние нудиме кредити за 5 отсто
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
По Договор
За огласот:
Број на огласот: 19032
Прегледи: 498
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 30.11.99 00:00h
Истекува на: 08.07.19 00:22h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
• Кредит
• Лизинг
• Превз. лизинг
Опис:
Дали ви треба заем? Ние нудиме кредити со каматна стапка од 5 отсто на годишно ниво до сите поединци кои се способни за враќање на нивните заеми. Контакт со нас да се применуваат: 247creditunion@gmail.com
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Henrik
Град: Македонски Брод
Телефон: 70252838723
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија