Се продава пијано Ваjнбах со три педали. Пијано е во одлична состојба,
     
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
Фиксна
Цена: 1.500 eur.
приближно: 91.950 ден.
За огласот:
Број на огласот: 17868
Прегледи: 404
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 16.02.14 12:56h
Истекува на: 16.02.19 12:58h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• На рати
Опис:
Се продава пијано Ваjнбах со три педали. Пијано е во одлична состојба, како ново, наштиман.
Пијаното е во Софија
Транспорт и пренос на моја сметка.
Тел.:00359878684242
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Vasili
Телефон: 00359878684242
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија