HIGIENA
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Нудам
Цената е:
По Договор
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 17667
Прегледи: 370
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 30.11.99 00:00h
Истекува на: 02.02.19 22:23h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Опис:
Higienski uslugi odrzuvanje na stambeni i delovni objekti masinsko cistenje na site podovi perenje na site vidovi pepisi vo sopstvena peralna masinsko cistenje na site tapacirani garnituri
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Bonus-Servis
Град: Скопје
Телефон: 070-392-739
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 33 eur.
Цена: 35 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 8157 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: 1 eur.
Цена: По Договор