Басови " Теле" - 6,5 инчи 8 ома, 80 вати
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Купувам
Цената е:
По Договор
Цена: 0 eur.
приближно: 1 ден.
За огласот:
Број на огласот: 16869
Прегледи: 296
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 05.11.13 11:25h
Истекува на: 05.11.18 11:25h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
Контакт:
Огласувач: Соте
Град: Прилеп
Телефон: 076439962

Огласи од иста категорија
Цена: 82 eur.
Цена: 82 eur.
Цена: 100 eur.
Цена: 57 eur.
Цена: 700 eur.
Цена: 120 eur.
Цена: 70 eur.
Цена: По Договор
Цена: 7 eur.
Цена: 82 eur.