vulkanizerska masina demonterka zamena ;
URL до огласот:
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 734 eur.
приближно: 45.000 ден.
За огласот:
Број на огласот: 16069
Прегледи: 735
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 24.06.13 15:12h
Истекува на: 27.07.18 22:46h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
• Замена
Опис:
aftomatska demonterka za vulkanizer prodavam i zamenuvam za aftomobil ili motor nad 500 cc dajte ponuda
071278344
075705301
078278344
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: prodavac
Град: Прилеп
Телефон: 078278344.075705301.071278344
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: По Договор
Цена: 1 eur.
Цена: По Договор
Цена: По Договор
Цена: 500 eur.
Цена: 0 eur.
Цена: По Договор
Цена: 2300 eur.
Цена: По Договор
Цена: 1 eur.