IVERICA/ИВЕРИЦА - 250х50см - 90х50см
     
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цена: 2 eur.
приближно: 100 ден.
За огласот:
Број на огласот: 15898
Прегледи: 15979
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 18.01.18 12:06h
Истекува на: 25.05.18 18:47h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
Опис:
ПРОДАВАМ ПАРЧИЊА:

- ФУРНИРАНА ИВЕРИЦА /ЦРНА БОЈА со ОРНАМЕНТ ДАБ ДРВО/ -
* 250х50см - 3 ком;
* 180x44.5cm - 4 kom;
* 161х46.5см - 4 ком;
* 90х50см - 20 ком;
* 88х38см - 10 ком;
* 60х46.5см - 10 ком;
* 50x44.5cm - 6 kom.

- СУРОВИНСКА /БРУСЕНА/ ИВЕРИЦА -
* 90х50см - 20 ком.

ПАРЧИЊА ИВЕРИЦА за СТАЛАЖИ и ПОЛИЦИ.

ЕЛЕМЕНТИ - СОЛИДНО СОЧУВАНИ.
* ГАРДАРОБЕР - 180х90х57см - 1 ком;
* МИНИ ГАРДАРОБЕР со ПОЛИЦА - 60х90х57см - 2 ком;
* СТАКЛАРНИК со (4)ПОЛИЦИ - 120х90х40см - 1 ком;
* БИФЕ со (4)ФИОКИ - 120х90х40 - 1 ком;
* МИНИ ГАРДАРОБЕР со (2)ПОЛИЦИ за КНИГИ - 120х90х40 - 2 ком.

КОНТАКТ:
075/ 584 501 /+ViBER/
077/ 534 603
078/ 956 419
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Пеџа
Град: Скопје
Телефон: 075/ 584 501
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија
Цена: 2 eur.
Цена: 82 eur.
Цена: 82 eur.
Цена: 82 eur.
Цена: По Договор
Цена: 49 eur.
Цена: По Договор
Цена: 245 eur.
Цена: 200 eur.
Цена: 380 eur.