Macbook Air 10,7"
URL до огласот:
Промени Оглас
Тип на оглас:
Продавам
Цената е:
По Договор
Цена: 8 eur.
приближно: 465 ден.
За огласот:
Број на огласот: 15390
Прегледи: 251
Додади во омилени
Прати до пријател
Печатење
Објавен: 12.03.13 19:26h
Истекува на: 12.03.18 19:24h
Пријавете злоупотреба!
Сподели:
Можност на плаќање:
• Готовина
• Замена
Опис:
Prodavam odlicen apple macbook air so 10,6" display.
Контакт:
E-mail до огласувачот:
Огласувач: Apple
Град: Скопје
Телефон: 085200750
Вашето име:
Вашиот Email:
Порака:

Огласи од иста категорија