Сортирај по
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:23 Број на огласот: 23199
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања, балкон и три спални Со имотен лист , вселив. Сопствени карактеристики: На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на агенција! Многу функционал
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:21 Број на огласот: 23198
ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ВО НОВО ЗГРАДА (станбена или станбено-деловна зграда) ВО нас. КАПИШТЕЦ,ЦЕНТАР,МИЧУРИН,ТАФТАЛИЏЕ И КАРПОШ СО МАРКИЦА НАЈМАЛКУ 1.500 м2 ЗА ЗАЕДНИЧКИ ИН
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:20 Број на огласот: 23193
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања, балкон и една родителска и една детска спална Со лист за предбележување во катастар, вселив јули 2016година.Сопствени карактеристики:На имот од нашата пону
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:19 Број на огласот: 23197
НЕВСЕЛУВАН СО ИМОТЕН ЛИСТ ТРОСОБЕН СТАН КАЈ КАТОЛИЧКА ЦРКВА ВО СКОПЈЕ-ЦЕНТАР СО ПОВРШИНА ОД 68М2(2сални и бања,гостински тоалет,кујна,трпезарија,дневна со балкон)КАТ 5/5 (последен кат со натрешна виси
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:16 Број на огласот: 23196
Се продаваат нови станови во Влае, во градба - вселиви Декември 2016 година. П+2+ПК 1-ви и 2 кат - 44м2 со една спална соба - ориентација на север, 57м2 со две спални соби - северо запад. 3 кат -
Продавам деловен простор Скопје 22.04.2016 14:13 Број на огласот: 23195
СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР НА СКОПЈЕ КАЈ СОБОРЕН ХРАМ НА бул.ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ. ПОВРШИНА 185м2 ( ТРИ ПОСЕБНИ КАНЦЕЛАРИИ,КУЈНА,ТОАЛТИ И ОСТАНАТ ОКЕАНСКИ ПРОСТОР, ПРОСТОРИЈА ЗА ТЕХНИЧКА ПОД
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:10 Број на огласот: 23194
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања, балкон и една спална Со лист за предбележување во катастар, вселив јули 2016година. Сопствени карактеристики: На имот од нашата понуда, купувачот не пл
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:05 Број на огласот: 23192
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања, балкон и една спална. Имотот има имотен лист, невселуван сеуште. Сопствени карактеристики: На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на аг
Продавам стан Скопје 22.04.2016 14:03 Број на огласот: 23191
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бањА , 1 спална , балкон. На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на агенција! Новоизградена зграда вселување веднаш со имотен лист. Сопствени
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:54 Број на огласот: 23189
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, 2 бањи ,2 спални , конфорен балкон. На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на агенција! Новоизградена зграда вселување веднаш со имотен лист .
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:50 Број на огласот: 23188
Пр + II + Пот Станови на располагање од два типа ( двособен и трособен ).Високо приземје 40м2 + 28м2 дворно место, 59м2 и 56м2 (2 спални)Кат I 45м2(1 спална) и Кат II = 45м2(1 спална) и 67м2(2 спални
Издавам стан Скопје 22.04.2016 13:40 Број на огласот: 23186
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања, балкон и две спални На одлична локација во центар на Скопје кај олимписки базен во непосредна близина на училиште, ГТЦ, градска болница, парк, меѓуградск
Издавам деловен простор Скопје 22.04.2016 13:37 Број на огласот: 23185
Канцелариски простор со површина од 600м2 (отворен простор) Во Центар во Скопје кај Рамстор мол . Цена за изнајмување 8 еур од 1м2, обезбеден паркинг простор до 10 возила.
Издавам стан Скопје 22.04.2016 13:34 Број на огласот: 23184
Се изнајмува нов стан во населба Капиштец кај цветен пазар, комплетно наместен со нов мебел со површина од 65м2, трособен со две спални, на поткровје - 5ти кат со лифт, јужна ориентација. Централно п
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:30 Број на огласот: 23183
Се продава стан со 3 спални, 90м2. станот се наоѓа во Кисела Вода близу Стопанска банка. 1кат со комплетно намесен мебел Во близина има гимназија, основно училиште и градинка Цена: 1,000e/1м2
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:25 Број на огласот: 23182
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања, балкон и една спална Со лист за предбележување во катастар, вселив октонври 2016година. Сопствени карактеристики: На имот од нашата понуда, купувачот не пл
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:22 Број на огласот: 23181
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања, балкон и две спални соби. Реновиран стан со чист имотен лист. Сопствени карактеристики: На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на агенција!
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:10 Број на огласот: 23179
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бањА , 3 спални , балкон. На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на агенција! Новоизградена зграда вселување веднаш со имотен лист. Сопствени
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:03 Број на огласот: 23177
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања , 2 спални , балкон. На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на агенција! Новоизградена зграда вселување веднаш со имотен лист. Сопстве
Продавам стан Скопје 22.04.2016 13:02 Број на огласот: 23178
Соби: дневна соба, кујна / трпезарија, бања , 2 спални , балкон. На имот од нашата понуда, купувачот не плаќа провизија на агенција! Новоизградена зграда вселување веднаш со имотен лист. Сопствени
Пребарување
Цена од:
до
до
  Опрема Недвижности

 • ADSL (224)
 • ISDN (77)
 • Аларм (126)
 • Базен (24)
 • Гаража (165)
 • Градска канал. (529)
 • Градски водовод (647)
 • Градско парно (388)
 • Домофон (403)
 • Имотен лист (689)
 • Кабловска (547)
 • Климатизатија (405)
 • Летна куќа (53)
 • Паркинг (674)
 • Сателитска (176)
 • Сите Дозволи (378)
 • Скара (82)
Пребарување по број
SONAX