Сортирај по
Останата авто опрема Скопје 18.01.2018 18:45 Број на огласот: 17887
П Р О Д А В А М: НОВО СПОРТСКО ВОЛАНЧЕ со ГЛАВЧИНА за Z-101, YUGO итн. КОНТАКТ: 075/ 584 501 /+VIBER/ 077/ 534 603 078/ 956 419
Останати авто-делови Скопје 18.01.2018 18:44 Број на огласот: 15360
ПРОФЕСИОНАЛЕН АЛАТ: * КЛЕШТА за ФЕДЕРИ - Марка UNIOR. * МИНИ БРУСАЛИЦА - Марка JAGUAR - 1000W - 115mm - ИТАЛИЈА. * МОЌНА СТОЛНА БРУСАЛКА ДИЗАЈНИРАНА за МАШИНСКА ОБРАБОТКА на МЕТАЛ. - - - ТЕ
Одела и сакоа Скопје 18.01.2018 18:44 Број на огласот: 21991
ПРОДАВАМ САКО БОРДО БРОЈ > L
Машини за перење Скопје 18.01.2018 18:43 Број на огласот: 24512
ПРОДАВАМ ДЕЛОВИ од МАШИНА за ПЕРЕЊЕ: * Mарка GORENJE * Tип - PS 201 - ОДЛИЧЕН МОТОР - КРАТКА ОСОВИНА - ВОДНА ПУМПА - КОНДЕНЗАТОР - ПРОГРАМАТОР * PG 0501-01 * 14 ПРОГРАМИ - ЛАГЕРИ + СЕМЕРИНЗ
Теписи и Килими Скопје 18.01.2018 18:42 Број на огласот: 15747
ПРОДАВАМ КИЛИМ / ТЕПИХ 2 х 3 м2 - 3 х 4 м2 во ОДЛИЧНА СОСТОЈБА /КОРИСТЕН 3 СЕЗОНИ/. 2 х 3 м2 - ДЕЗЕН - ПОДЛОГА ЧОКОЛАДО БОЈА со ТЕМНО ЖОЛТИ ОРНАМЕНТИ; 3 х 4 м2 - ДЕЗЕН - ПОДЛОГА во ЗЕЛЕНА БОЈА со
Шпорети Скопје 18.01.2018 18:41 Број на огласот: 15232
ПРОДАВАМ ЕКОНОМИЧЕН КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ: * 2 РИНГЛИ - СТРУЈА; * 4 РИНГЛИ - ПЛИН; * РЕРНА со ГРИЛ на ПЛИН. ДИМЕНЗИЈА на ШПОРЕТ: 86х60х85см. ДИМЕНЗИЈА на РЕРНА: 40х47х30см. ШПОРЕТ во
Останати авто-делови Скопје 18.01.2018 18:40 Број на огласот: 24252
ПРОЧИТАЈ - САМО ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО: • АДИТИВ ПРОТИВ ЗАМРЗНУВАЊЕ на НАФТА • КНИГА за АВТОМЕХАНИЧАРИ - Zastava TurboZeta • ХИДРОУЛИЧНИ ДИЗАЛИЦИ 10-15 т. • ФИЛТЕР за ГОРИВО - FIAAM FR 4935A • ФИЛТ
Останати авто-делови Скопје 18.01.2018 18:39 Број на огласот: 15367
PRODAVAM POLOVNI DIZALICI od Z-101, Z-750 i LADA. KONTAKT: 075/ 584 501 /+ViBER/ 077/ 534 603 078/ 956 419
Останата авто опрема Скопје 18.01.2018 18:39 Број на огласот: 21976
ПРОДАВАМ БАГАЖНИК за ЛАДА. КОНТАКТ 077/ 534 603 075/ 584 501 /+ViBER/ 078/ 956 419
Внатрешни делови Скопје 18.01.2018 18:38 Број на огласот: 24517
ПРОЧИТАЈ - САМО ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО: - АЛАНСЕР - Z-101 - АЛТЕРНАТОР - Z-101 - ДИНАМО - Z-750 - ФЕДЕР ПЛАТНО - Z-101 - ЛЕТВА /НОВА РЕПАРИРАНА/ - Z-101 - ЛАВЈА КАНЏА /СИГУРНОСНА ЗАШТИТА за ВОЛАН/
Пребарување по број
SONAX