Сортирај по
Настава и обука Скопје 18.09.2017 13:41 Број на огласот: 27042
Часови по грчкистарогрчки и македонски јазик за странци и основно и средно образование.
Облека за венчавки Скопје 18.09.2017 13:34 Број на огласот: 27041
Vencanicata odgovara na M i L broevite.
Настава и обука Скопје 17.09.2017 00:07 Број на огласот: 27035
Часови по грчки,турски и македонски јазик за странци. Почетно,интензивно и конверзација.
Издавам стан Скопје 15.09.2017 15:23 Број на огласот: 27034
Se izdava stan vo Debar Maalo 60m2 na 2/5 kat. Stanot e namesten so orientacija jug i centralno greenje. Se izdava na podolg period. Cena-300eu. Shifra-3028/1
• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Имотен лист
Продавам стан Скопје 15.09.2017 10:28 Број на огласот: 26021
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 15.09.2017 10:27 Број на огласот: 26029
Се продава НОВ СТАН во Аеродром, наспроти Американ Колеџ. Зградата е нова градба, вселена. Вкупната квадратура на станот е 93,00 м2, со комотна дневна соба со надоврзана кујна, тераса, а во
• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 15.09.2017 10:27 Број на огласот: 25928
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 15.09.2017 10:22 Број на огласот: 25947
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Гаража• Градско парно• Домофон• Имотен лист
Продавам стан Скопје 15.09.2017 10:21 Број на огласот: 26070
Се продава НОВ СТАН во Аеродром, наспроти Американ Колеџ. Зградата е нова градба, вселена. Вкупната квадратура на станот е 93,00 м2, со комотна дневна соба со надоврзана кујна, тераса, а во
• Гаража• Градско парно• Домофон• Имотен лист
Продавам стан Скопје 15.09.2017 10:20 Број на огласот: 26069
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Пребарување по број
SONAX