Сортирај по
€ 40
Продавам плац Скопје 14.01.2018 19:20 Број на огласот: 27996
Продавам плац/нива на самиот бул. Словенија, Скопје/Бутел од 420 м2 Цената е фиксна - 40 евра кв.метар. Владо 075 582766
Продавам плац Скопје 02.01.2018 19:29 Број на огласот: 27395
Se PRODAVA plac vo Pripor od 600m2 , so uslov za gradba. Vo placot se predvideni markici za dve individualni kuki ili pomala stanbena zgrada. Moze i dogovor so investitor za kompenzacija i del pari. P
Продавам плац Скопје 02.01.2018 19:22 Број на огласот: 27363
Се продава плац во Бразда 2700м2-20eur.Шифра-44/1
Продавам плац Скопје 02.01.2018 19:16 Број на огласот: 27369
.Се продава плац во Визбегово 5470м2-45ев./м2. Шифра-44
Продавам плац Скопје 02.01.2018 19:10 Број на огласот: 27358
Се продава плац во Визбегово од 4000м2-50ев./м2.Плацот е во Индустриска зона.Има можност за повеќе намени Шифра-43
Продавам плац Скопје 25.12.2017 13:59 Број на огласот: 27351
Се продава плац во Нерези во градежна зона од 3000м2 за 65 000ев Шифра-42
Продавам плац Скопје 25.12.2017 13:38 Број на огласот: 27356
Се продава плац во Средно Нерези на пат каде има струја и вода.Плацот во моментот е земјоделско земјиште со можност за уцртување на маркица.Се наоѓа на пат и е 350м2-50ев./м2.Шифра-41
Продавам плац Скопје 25.12.2017 12:53 Број на огласот: 27396
Se prodava plac vo Volkovo od 598m2 do asfaltniot plat. Vo placot ima struja i voda.Placot e predviden za gradba na kuki za domuvanje.Prostorot okolu placot e urbaniziran-ima kuki.Cena 50eu/m2. so moz
Продавам плац Скопје 18.12.2017 14:50 Број на огласот: 27544
Се продава плац во Бардовци, 1500м2 по 45еур/м2. Во плацот може да се прави семејна куќа П+П2+Пк. Шифра-9006
Продавам плац Скопје 09.12.2017 14:39 Број на огласот: 27408
Na Prekrasna Lokacija vo Karpos se PRODAVA-EKSLUZIVEN Plac od 13.232m2. Placot e parcijaliziran na pomali parceli i istite se so markici za gradba-LAMELI. Shifra-9034
Продавам плац Скопје 09.12.2017 14:20 Број на огласот: 27781
На најпрекрасна локација во Тафталиџе 2 се продава плац од 405м2 со маркица П+2+Пк, со основа 226м2,бруто развиена површина од 904м2, H=10,20м. плацот е со чист И.Л. со двајца сопственици. Цена: 245 0
Продавам плац Скопје 06.12.2017 11:17 Број на огласот: 27407
На најатрактивна локација во Општина Петровец-атаар опш.Јурумлери се продава плац од 12500м2.Плацот се наоѓа на сам автопат и е со уреден И.Л..Во И.Л.се двајца сопственици со сосопственост на 1/2 идеа
€ 326
Продавам плац Скопје 27.11.2017 11:49 Број на огласот: 27688
placot se naogja odma posle lulaskite levo kaj fabrikata 071252188 071556858
Продавам плац Битола 26.11.2017 20:44 Број на огласот: 27487
Prodavam plac vo gorno orizari pored stovaristeto TRESKA
Продавам плац Битола 26.11.2017 20:42 Број на огласот: 27485
Prodavam plac vo naselbata gorno orizari,ul krste nalev 99 Bitola.placot imam gradezna markica i legalizovan je
Продавам плац Скопје 21.11.2017 17:02 Број на огласот: 27272
Се продаваат 3 плаца во Горно Соње; со вкупна површина од 2030м2. На 1-от плац од 488м2 има изградено куќа со вкупна површина околу 235 м2 .Градбата на куќата е 2012 год и има подрум 2 ката и поткровј
Продавам плац Скопје 21.11.2017 16:32 Број на огласот: 27622
Се продаваат 3 плаца во Горно Соње; со вкупна површина од 2030м2. На 1-от плац од 488м2 има изградено куќа со вкупна површина околу 235 м2 .Градбата на куќата е 2012 год и има подрум 2 ката и поткровј
Продавам плац Скопје 21.11.2017 15:07 Број на огласот: 27347
Se prodava plac vo Gorno Nerezi 1484m2 vo gradezen reon. Placot e do pat so struja i voda i so prekrasen pogled kon grad Skopje. Cena--70eu/m2. so mesto za dogovor. Shifra-40/1
Продавам плац Скопје 21.11.2017 15:07 Број на огласот: 26567
Se prodava plac vo Gorno Nerezi 1484m2 vo gradezen reon. Placot e do pat so struja i voda i so prekrasen pogled kon grad Skopje. Cena--70eu/m2. so mesto za dogovor. Shifra-40/1
Продавам плац Скопје 21.11.2017 15:06 Број на огласот: 27371
Се продава плац во Горно Нерези до пат од 1712м2-40м2/м2.Плацот се продава во целост. Шифра-40
Пребарување по број
SONAX